17 juni 2011

Organiserad brottslighet eller berikande kultur?

Länspolismästaren Carin Götblad: Så ska vi stoppa den organiserade brottsligheten i SödertäljeVad handlar det om?
Vilka är det?


Det är helt fantastiskt hur svensk media lyckas rapportera om och diskutera fenomenet ”den organiserade brottsligheten” utan att berätta om att det handlar om invandrarkulturer. Det är ett praktexempel på ”kulturell berikning”, vi fått på halsen, men det försöker man sorgfälligt dölja.

Länspolismästaren Carin Götblad lyckas med konststycket att skriva en lång artikel om fenomenet och t.o.m. påstå sig ha ett recept för hur man skall komma till rätta med det utan att nämna vilka det handlar om.
Det är inte Hells Angels får vi i alla fall veta:

Uttrycket ”grov organiserad brottslighet” får de flesta att tänka på kriminella MC-gäng och stora, hotfulla män med västar. MC-gäng är ett stort problem, men grov organiserad brottslighet är mycket mer än så. Alla har inte samma behov av att synas och längtan att visa upp en avskräckande yta utan vill i stället smälta in i samhället.

Den värsta formen är när egna parallella strukturer byggs upp: egen lagstiftning, egen beskattningsrätt, egen rättsskipning med egen verkställighet av straff, och så vidare.

”Smälta in i samhället”? Det handlar om ett helt nytt parallellt samhälle som allt annat än ”smälter in”. Maffiastrukturen är i själva verket detta alternativa samhälles själva kärna, dess alternativa statsapparat. Assyrierna och Kaldéerna i Södertälje utgör ca 22% av befolkningen. (I Södertälje kommun har 43% invandrarbakgrund.) Dessa försöker aktivt skapa sig etniska enklaver i Ronna, Hovsjö, Fornhöjden. För att ”fixa” lägenheter åt sina nyanlända landsmän terroriserar man svenskar och invandrare från andra länder så att de inte vågar bo kvar utan lämnar sin lägenhet åt assyrierna.

Karin Götblad vill inte se vad problemet är. Hon sticker huvudet i sanden och vill med sin auktoritet hjälpa alla andra ”rättrogna” regimanhängare att sticka huvudet i sanden.

I Dagens Eko i tisdags intervjuade de en ”Dragan” som påstods vara avhoppare från ett gäng i Södertälje. Han talade svenska med någon brytning. Efter inslaget påpekades att ”Dragan” var ett fingerat namn och att det var en skådespelare som talade. Alltså – vad var det för typ egentligen? Alla vet ju att det finns en ”juggemaffia” sedan många år – ättlingar till arbetskraftsinvandrarna på 1960-70-talet. Om ”Hells Angels” inte duger som syndabock kanske ”juggarna” kan passera utan att väcka ”främlingsfientlighet”? Är det så man resonerar?

Uppenbart är att det är ren och skär censur att dölja det faktum att brottsligheten i Södertälje har etnisk bakgrund. Det är skamligt och ovärdigt ett demokratiskt samhälle som påstår sig värna yttrandefrihet.

Vi svenskar har importerat detta problem. I första hand är det våra stora riksmedia som driver lobbying för massinvandringen och som i första hand är skyldiga. I andra hand våra politiker i de sju ”gamla” riksdagspartierna som fegt följer den utstakade politiska korrektheten. Självklart är ”folket” ytterst ansvarigt som låter dessa krafter härja fritt utan att säga ifrån.

Det är dags att vakna upp!

Inga kommentarer: