27 mars 2010

Medveten nationalism är alternativet till främlingsfientlighet

DN-debatt 27/3: ”Främlingsfientlighet måste bekämpas på lokalplanet”
Det är inga nya grepp ”tankesmedjan” Fores kommer med. Artikeln är undertecknad Clara Sandelin, Oskar Taxén och Martin Ådahl. De menar att det är dags att ”vi måste som enskilda individer våga stå upp och bemöta rasism … person till person”. Hur många gånger har det sagts?

Fores har ingen aning om vad som är problemet.
Alltså, främlingsfientlighet är en naturlig reaktion hos människor när inte problemet tillåts att uttryckas politiskt. Till slut kokar det över, så enkelt är det.
Mobbning, trakaserier, stenkastning osv. är givetvis väldigt trista sätt att uttrycka en åsikt. Enda utvägen jag kan föreställa mig är att faktiskt våga tala om problemen som vuxna människor.

En ny befolkning
Det finns synnerligen goda skäl att vara rädd för främlingar när det rör sig om så stora mängder. Inte många verkar vara medvetna om att invandringen till Sverige har folkvandringsproportioner. Det föds i runda tal 100.000 barn om året och det invandrar i runda tal 100.000 om året. En orimlig proportion av de som föds har också utländska föräldrar. Sverige håller på att få en ny befolkning. Svenskarna kommer att vara bara en av 127 minoriteter inom 20-30 år. Var och en med ögon att se med förstår att det redan gått långt i den riktningen. Åk till Skärholmen, Södertälje, Rågsved, Gottsunda eller något annat bosättarområde! Redan idag är svenskar och sådana som ser ut att vara européer i minoritet.

Fallet Vännäs
Det verkar som om ytterst få bryr sig om vad som händer om 20-30 år. Vad folk faktiskt upplever idag reagerar man däremot ibland på. Sådana reaktioner kallas ofta ”rasism” eller främlingsfientlighet” av de rättrogna.

Det finns en helt annan historia om vad som hände i Vännäs.

Läs i Nationell Idag:
I bakgrunden fanns tre uppseendeväckande våldtäkter utförda av män från Armenien och Azerbajdzjan.

Utlösande orsak till stenkastningen i maj förra året var ett överfall med misshandel av en svensk flicka.
”Etablissemangsmedia har konsekvent förtigit själva orsaken till Vännäsbornas upprördhet. När bägaren till slut rann över hade befolkningen fått utstå övergrepp från de nyanlända under en längre tid.”

”Västerbottens Folkblad har bland annat intervjuat en 'invandrad näringsidkare' som bekräftar de omfattande problemen med de 'nya svenskarna':
– Det är flyktingarna som startar bråken. Många av dem saknar all kunskap om svensk lagstiftning och den kultur de kommit till.”


Vad det gäller den efterföljande demonstration ”Vännäs mot rasism” skriver Nationell Idag att många inte hade en aning om bakgrunden och var bussade till Vännäs från Umeå:
”För att få så många som möjligt till Vännäs från Umeå, ett traditionellt socialistfäste, sattes extra bussar in. På det sättet lyckades man mobilisera 300 personer på söndagskvällen och över 700 personer på måndagskvällen.
– Varför protesterade man inte mot gruppvåldtäkterna?, frågar sig en prenumerant på Nationell Idag som bor i Umeå.
En annan person boende i Vännäs som Nationell Idag varit i kontakt med undrar varför en massa folk från Umeå ska komma till hans kommun för att tala om för honom att han ska välkomna tillbaka invandrarna.”


Varför våldtar män från mellanöstern svenska kvinnor?
Jag är inte sociolog, men jag tror det hänger ihop med att män med bakgrund i de traditionella patriarkala kulturerna i mellanöstern har fått uppfattningen att svenskar är totalt promiskuösa. Det är inte heller helt konstigt om man bara fått lära känna svenskarna från TV och kvällstidningar. Med sådana källor kan man lätt tro att i Sverige har vem som helst ha sex med vem som helst oavsett kön eller ålder eller om man redan är gift eller ej. När sedan en ung nyanländ testosteronstin man ”stöter” på en svensk flicka och får nej, då tror han att det beror på ”rasism” att hon säger nej till just honom. Inte så få tar då saken i egna händer och vill straffa den lilla ”svennehoran” genom att våldta henne. Så tror jag det går till.

Svenskar! Låt oss organisera vårt försvar
Stenkastning är inte en bra sätt att möta främmande erövrare. Betydligt bättre är att organisera sig politiskt och formulera ett alternativ till den dominerande självmordspolitiken. Sverigedemokraterna kan vara ett alternativ i höstens val. Själv har jag vissa betänkligheter mot sd. Jag röstar på Nationaldemokraterna, åtminstone i kommunalvalet. Nationaldemokraterna har i grunden en sundare inställning till svenskheten och försvaret av vår etniska överlevnad.

Utmaning
Den som vill tala med mig ”person till person” om dessa frågor är hjärtligt välkommen. Du må gärna försöka övertyga mig om invandringens välsignelser men du skall i så fall också vara öppen att lyssna till mina argument.

Åke Blomdahl

2 kommentarer:

Anonym sa...

Amen...

Love Eriksson sa...

Härligt Åke Blomdal!

Själv är jag också konstnär, gick på Konstfack på 80-talet. Jag gillar det mesta váv det su skriver. Verkligen. Du är modig och rättfram, och verkar insatt.
Allt gott.

Mvh Love Eriksson