04 februari 2011

Genomskåda extremisterna i Miljöpartiet

Maria Wetterstrand och Peter Eriksson vågar tala om ett ”långsiktigt hållbart samhälle” samtidigt som man enbart kan trycka gasen hårdare i golvet när det gäller invandringspolitiken. Det är oförenligt, orimligt och skamligt.

MP:s fullkomligt hejdlösa ”medmänsklighet” har förvisso haft genomslag, och det är det som tveklöst snabbast kommer att förstöra det Sverige vi en gång hade. Långt innan havsytan höjts så mycket att Hammarby sjöstad måste utrymmas har Sverige tagits över av Nordafrikanska och Mellanösternfolk. Långt innan plutoniumet börjar läcka ur det slutförvaret i Oskarshamn har de nordiska folkslagen upplösts i en identitetslös genomsnittsbrun världsmänsklighet.

MW och PE talar om ”solidaritet”, men den som inte kan känna någon sund solidaritet med sitt eget folkslag och våra egna efterkommande är inte värda att lyssna till, hur honungssött de än lyckas formulera sig om främmande folk.

MW och PE har ingen känsla alls för att Sverige är ett litet land. Det finns i runda tal 7 miljoner etniska svenskar (svenskamerikanerna oräknade) i en värld med 7000 miljoner människor. Minst 2000 miljoner skulle (var och en) kunna vinna mycket på att ta sig till Sverige. Långt innan så många kommit till gränsen har Sverige gått under.

Invandringen till Sverige har under de senaste 30 åren varit extremt stor, och den har blivit värre och värre. De senaste 4 åren har det kommit i runda tal 100.000 per år, det är mer än under någon tidigare regering. Inget tyder på att det skulle bli färre som har skäl att söka sig hit. Just nu pågår en revolution i Egypten, ett extremt överbefolkat land. Oavsett vem som vinner maktkampen kan vi vara övertygade om att man kommer att försöka driva många av de besegrade ur landet. Eftersom Sverige står där med rykte om att vara ”generöst” och med öppen dörr kan vi förutse att det kommer 10.000-tals kanske 100.000 utöver de 100.000 somalier och afganer som redan spetsat in sig på migration.

Sveriges regering måste i det här läget rädda situationen – genom att söka en kompromiss med Sverigedemokraterna. Miljöpartiet är de verkliga extremisterna. Följ MW och PE och vi (fortsätter) med raska steg mot undergång!

5 kommentarer:

R sa...

Miljöpartiet är ett jävla ogräs! http://www.hesperus.nu/?p=604

Anna sa...

Du har så rätt.

Jag har en fråga som jag skulle vilja ställa till våra politiker och vår kulturelit: Varför? Varför vill ni till varje pris förändra Sveriges etniska sammansättning?

Min teori är att vänstern och högern vill båda ha ett nytt proletariat.
Vänstern för att få valboskap och högern för att sänka produktionskostnaderna.

Anonym sa...

Korrekt, denna invandring är en de facto utrotning av Sverige och svenskarna.

Anonym sa...

det är ju tomt på folk i sverige. hela landet känns som en byhålla. låt det komma in fler invandrare och bo i landbyggden, låt de bygga ut sverige, låt de få sin frihet som betydder så mycke för en när man inte har det. ni kanske har träffat på nån invandrare som varit otrevlig, så tycker ni att ni blir berövade på er frihet, då ska ni utesluta folk på grund av den där idioten. frihet är allas högsta dröm stå inte ivägen för frihet, för ni är inte bättre än de där talibanena som låter de va fred.

Åke Blomdahl sa...

Tack för kommentarerna.Jag har skrivit ett helt blogginlägg som svar till den andre "anonym" från 11/2. Den som tycker det är tomt som en "byhåla" i Sverige.

Annas teori är nog ganska bra, men det är mycket kortsynt tänkt av både högern och vänstern.