22 februari 2011

Demografisk katastrof för Sverige

"Pappa och barnen i Kenya, mamma Falköping, DN 20/2"
”Skärpta passkrav splittrar familjer”


”Istaahil Hussein Farah har inte träffat sitt yngsta barn sedan han var ett år. Nu har tre år gått och pojken är fast med resten av familjen i ett flyktingläger i Kenya, medan mamma Istaahil väntar i Falköping.”

Istaahil har enligt artikeln sju barn och en man. Om Miljöpartiet får som de vill skall allihop få flytta till Sverige. Men just från Somalia gör reglerna att det för närvarande är svårare.

Det är viktigt att vara klar över en sak. Jag tvivlar inte på att Istaahil och ännu värre hennes familj lider av situationen. Somalia är en kollapsad stat. Jag önskar innerligt att det somaliska folket tar sitt öde i egna händer, men det är inte vår uppgift att rädda det somaliska folket! Vi har ingen skuld till eländet i Somalia. Vi har rätt att skydda det som vi och våra förfäder åstadkommit. Somalia är inte vårt problem.

Om vi låter en somalisk flykting komma, och ta med sig åtta släktingar, så vore det naturligtvis inte något stort problem. Men det är ju inte bara en. I Kenya vänta 353.000 somalier på att Miljöpartiet skall hjälpa regeringen att släppa invandringen fri till Sverige.

Så länge världen ser ut som den gör är fri migration helt orimlig. Det leder till en dominokedja av staters kollaps.

Fredrik Reinfeldt! Sök stöd hos Sverigedemokraterna, inte hos invandringsextremisterna i Miljöpartiet.

Mer om Miljöpartiet och regeringens invandringspolitik

”Så här vill MP göra upp om invandringspolitiken”, DN-Debatt 4/2 2010

Partiledardebatten 19/2 Maria Wetterstrand

1 kommentar:

nils toren sa...

Det är inte bara Sverige utan hela europa?Bye bye europe