04 mars 2011

Ytterligare ett steg mot fri invandring

(med anledning av regeringens och miljöpartiets uppgörelse om invandringspolitiken 3/3 2011, DN ledare, SR)

Människor som inte har rätt att vistas i Sverige ska ges rätt till skola och vård. Det är en avgörande del i den uppgörelse i migrationspolitiken som regeringen igår presenterade tillsammans med Miljöpartiet. (SvD 4/4)

Egentligen finns ingen anledning att vara förvånad. Vi har sju partier med en förödande majoritet bakom sig som vill att Sverige skall ha en ny befolkning. Ändå känner jag mig fruktansvärt besviken och lurad. Uppenbarligen finns inget som helst bekymmer över min sorts överlevnad – mina barns rätt till en trygg framtid etc.
Man kan föreställa sig att Moderaterna som ändå är ett statsbärande parti borde ha ett intresse av måtta och ordning. Tobias Billström har också ända in i slutet argumenterat för att de som, efter noga undersökning, visat sig sakna flyktingskäl också skall skickas hem, och att de skall ta sina familjer med sig. En rimlig åsikt. Inte nu längre. Nu skall ”humanitet” råda. S.k. ”papperlösa flyktingar” – dvs. i klartext illegala invandrare kommer nu att ha rätt till betald vård och deras barn skall ha rätt till skolgång.

Man kan måhända tycka att det inte är barnens fel att föräldrarna olagligt uppehåller sig i ett främmande land, och att ”alla barn är lika mycket värda” osv. Men hur skall barnen kunna gå i skolan utan att skolan, lärare och myndigheter vet var föräldrarna finns? Det är en spaningstekniskt enkel sak att fånga föräldrarna om barnen till äventyrs skulle försöka besöka samma skola två gånger. På samma sätt med ”rätten till vård” – kanske lite lättare att sköta anonymt – men i många fall, kunde polisen lätt hämta den eftersökte vid nästa återbesök.

Nu är det givetvis inte så det skall gå till – tvärtom är det meningen att alla berörda skall undvika att notera, registrera eller rapportera någonting till polisen. Dessa s.k. ”papperslösa flyktingar” skall förses med något liknande ett diplomatpass. Genom att visa upp sitt ”papperslösa” intyg skall man garanteras rätt till en mängd förmåner utan att någon ställer påträngande frågor, eller ens ber att man stärker sin identitet.

Det innebär i praktiken fri invandring för alla som har barn i skolåldern eller lider av någon sjukdom. Hur ska man annars tolka det?

Det så absurt att man bleknar. Varför skall man fortsätta att visa det minsta respekt för en härskarklass som på det viset avskriver alla särskilda rättigheter åt sin egen trogna befolkning.

2 kommentarer:

Urban sa...

Kan bara hålla med, och det verkar som regeringen har gått lite för långt i sina försök att sälja ut Sverige!Var man än läser så är det till 99% negativa kommentarer, hoppas bara folk kommer ihåg detta svek till nästa val,minnet brukar vara kort.

Anonym sa...

Att man är född i Sverige har ingen betydelse. Att man jobbar ett helt liv betyder inget för svenska myndigheter. Är man papperslös i Sverige och gömmer sig undan myndigheterna tillräckligt länge så får man rätt. Men cyklar du i mörker utan lyse, då jävlar är du illa ute.
Detta gäller inte politiker, detta gäller underhuggande statstjänstemän som tror att dom är guds gåva till mänskligheten.
Rent ut sagt är de som uppehåller sig i Sverige olovligen kriminella som bryter mot SVERIGES RIKS LAG. Om nu någon kommer ihåg den skriften.