27 september 2011

William Petzäll

Sverigedemokraten William Petzäll "hoppar av" eller tvingas hoppa av. Efter att ha åkt fast för grov rattfylla har han lovat att gå om han så ertappas med en öl. Det har han nu gjort. "Avhoppet" är således inte politiskt, vilket inte gör saken bättre. Petzäll uppför sig verkligt genomuselt.


DN:s ledare skriver: "Och kanske är svaret inte svårare än 56 000 kronor i månadslön. Det är ungefär lika mycket som den 23-årige William Petzäll tjänade under hela 2009, alltså året innan han kom in i riksdagen (totalt 65 651 kronor före skatt). Till den nuvarande månadslönen ska adderas en inkomstgaranti som utfaller efter tre år i riksdagen. Oavsett om han gör något där eller inte. Och faktiskt oavsett om han är där eller inte."

Det är mycket tråkigt om detta skall behöva spilla över till misstro mot Sverigedemokraterna som politiskt parti. Det är inte politik. Det är moraliskt sett bara stöld och simpel vinningslystnad.

Sverigedemokraterna skall kritiseras för sin politik. Vi vill inte se fler exempel på politikers moraliska förfall, vare sig från SD eller något annat parti. Politik är så mycket viktigare.

1 kommentar:

john.watson60 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.