28 september 2010

När bestämdes det att Sverige skulle ha massinvandring?

När bestämdes det att Sverige skulle bli ”det förlovade landet”, 2000-talet motsvarighet till 1800-talets Amerika?

1973 var det en grym stadskupp i Chile. Jag var precis som mängder av andra svenskar förfärad över de grymheter som begicks av Pinochets regim. Självklart var jag för att vi måste hjälpa flyktingarna från Chile.

Men någonstans blev det väldigt, väldigt fel. Det kom snart mängder av människor som bara låtsades vara flyktingar men i själva verket var migranter. De verkliga flyktingarna flyttade inte heller hem när läget blivit bättre. Istället började de föregivna flyktingarna att ta hit sina familjer. Och det hela blev bara större och större.

Min känsla för solidaritet har exploaterats för något helt annat. Det som från början handlade om solidaritet med förföljda människor blev början till massinvandring.

Idag har vi kommit till det läget att de sju partier aktivt verkar för massinvandring och vad som bara kan resultera i ett utbyte av Sveriges befolkning. Man har berövat mig mina barn och barnbarns rättmätiga arv.

I undersökning efter undersökning har det bekräftats att svenska folket inte vill ha så här mycket ”flyktingar”. Det har stadigt sedan mer än 20 år varit ca hälften av folket som är negativa till invandringen. Det har samtidigt bara varit ca en fjärdedel som är för fortsatt eller ökad massinvandring. (t.ex. SOM-institutet) Tråkigt nog har folket inbillats att de inte kan göra något för att ändra denna utveckling.

När bestämdes det att Sverige skulle öppnas för massinvandring?
Tabu?
Om det inte är tabu – svara då!!!!

Jag är djupt besviken på alla dessa förrädare som håller på att förstöra mitt land.

2 kommentarer:

Nils-Erik sa...

1975.

Kan rekommendera en purfärsk och mycket läsvärd bok i ämnet. "Världsmästarna" av Julia Caesar.

Mycket välskriven och det är svårt att slita sig när man har börjat läsa.
http://snaphanen.dk/2010/09/16/julia-caesar-varldsmastarna-nar-sverige-blev-mangkulturellt/

Kraxpelax sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak motSverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldigatt sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land.

Denna sida upp!